Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Foredrag Monica Krog-Meyer

Dato
Torsdag d. 5. oktober 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted
Konfirmandstuen, Østergade 21, 6650 Brørup
Pris
Gratis

PLUS-ALDEREN – GLEM ÆLDREBYRDE, DET ER ÆLDRESTYRKE.

Vi har fået en ny alder ml. at være voksen og være gammel: Plus-alderen. Det er hvad Monica Krog-Meyer kalder de nye friske ældre, der er så mange af, og det har hun skrevet en bog om. Hør hendes foredrag om Plus-alderen, hvor Monica Krog-Meyer med humor og alvor fokuserer på dette nye livskapitel under mottoet ’Vi bliver jo bare ved!’ . Oplev at eventuelt mismod over at være blevet ældre bliver til nyfunden tilfredshed med at have fået en anden ungdom og mulighed for at realisere sig selv – igen! Hun uddeler hug til myndigheder, reklamebureauer og arbejdspladser for ikke at have opdaget hvilken ressource og hvilken guldgrube Plus-alderen er. Glem ældrebyrde, det er ældrestyrke, der er tale om.


DR, MEDIERNE OG MIG Monica Krog-Meyer har tilbragt hele sit voksenliv i medierne, og er for mange indbegrebet af DR. Elsket studievært i alle årene, med god kontakt til lytterne, og ofte i blandingen Musik og Nyheder. I foredraget fortæller hun om turen fra P3 til Radio 2, og fra P4 til P5. Hun var med dengang DR fortalte lytterne, hvad der var godt for dem og kan fortælle om den store udvikling, der er sket til i dag, hvor lytterne deltager aktivt i programmerne. Hun har været vært i et hav af programmer gennem årene: Hej P3, Fredagsåbent, Radio Rita, Go’Danmark og Strax. Det var hende, der indførte at lytterne kunne faxe ind til programmet. Hun forlod DR og prøvede kræfter med at bryde radiomonopolet i Radio 2. Det blev en kort fornøjelse, da radioen lukkede efter halvandet år. Efter at have været præsentationsvært i DR2 og snuset til TV-livet vendte hun tilbage til radio på P4. Det blev til en masse regional radio i P4 København, men også til levende radio rundt i landet i SommerService. I 2010 begyndte samarbejdet med Dennis Johannesson i radiosucces’en ”Så har vi balladen!” og ”Mig og Monica”. I 2014 dukkede Monica Krog-Meyer op i den digitale radio P5, der har fået prædikatet ‘Den største radiosucces i nyere tid’. Så det var med tanken om at holde op, mens legen er god, at hun forlod DR i 2016.

I dag er Monica Krog-Meyer en af bloggerne på POV International, det nye populære blogmedie på nettet. Monica Krog-Meyer giver en beretning om nogle af de mange personligheder hun har mødt på sin vej, om den store teknologiske udvikling og ikke mindst hendes forhold til lytterne. Hun giver også gerne svar på nogle af de spørgsmål, man ofte går og grubler over om ‘det dér Danmarks Radio’ og medierne i øvrigt.